Sobre Atimcat

Nuestra empresa

Project Management. Ingeniero de la edificación y arquitecto técnico

Atimcat 95 slp, es una sociedad dedicada a los servicios de Project Management, dirección de obras y el control de la ejecución de las obras. Ideada con la voluntad de ofrecer un servicio integral dentro del sector de la construcción y, gracias a su versátil estructura empresarial, cuenta con un grupo de empresas con capacidad para ofrecer servicios de dirección integrada, realización de Proyectos de equipamientos e infraestructuras, así como un excelente servicio de dirección de las obras y un exhaustivo control sobre la calidad además del control sobre otros parámetros no menos importantes como el económico y el temporal, ya sea en promociones de carácter público o privado.

Atimcat 95 slp, està associada amb una altra empresa amb el mateix objecte social, Badia & Pastor, slp, creada amb l'ànim de donar una resposta eficient als exigents requeriments del mercat i enfocada a donar serveis en direcció d'execució i direcció integrada en obres de gran volum.

Bàsicament l'activitat es desenvolupa arreu del territori català, i els serveis principals són les direccions d'execució material d'obres i/o la seva gestió.

Un gran nombre d'empreses i Arquitectes han dipositat la seva confiança en els nostres serveis als llarg d'aquest anys.

Clients tant destacats dins del sector públic com GISA, Incasol, Diputació, Àrea Metropolitana, Ajuntaments, i empreses del sector privat, així com Arquitectes de reconegut prestigi, han fet possible la consolidació de la nostre empresa dins del sector.

Amb l'ànim de garantir el compromís i la confiança que els nostre clients dipositan en els nostre serveis, aquest grup d'empreses Atimcat 95 slp, i la resta d'empreses col·laboradores han implantat el sistema ISO 9001.